Valtaosa teestä säilyy täysin juomakelpoisena useita vuosia tämän jälkeen oikein säilytettynä. Tosin mustat maustamattomat teet tai puristetut Pu Erh tai Oolong teet säilyvät jopa kymmeniä vuosia. Pu Erh onkin sitä arvostetumpaa, mitä vanhempaa se on.
Bergamonttiöljyä sisältävät teet reagoivat nopeammin auringonvalon kanssa, jolloin öljy tarttuu purkin tai pussin seinään. Karkeasti jaoteltuna, täysin fermentoituneet mustat teet säilyvät vihreää teetä kauemmin. Edellyttää, että teetä on säilytetty suotuisissa oloissa ja oikealla tavalla valolta suojattuna kuivassa.
Maustettu tee, jossa on pelkästään aitoja mausteita, marjoja, kukkia tai hedelmiä säilyvät erittäin hyvin.
Luontaisia aromeja sisältävät tuotteet säilyvät myös melko hyvin, mutta luontaisen kaltaiset aromit haihtuvat tuotteesta ajan myötä ja teen luonne muuttuu, vaikka itse tee säilyisikin juotavana.