Luomukahvi

Luomukahvi tulee luomusertifioiduilta tuottajilta eri puolilta maailmaa satokausien ja  kahvin saatavuden mukaan. Kaikki luomukahvit täyttävät luomukasvatuksen kriteerit tuottajamaissa ja -tiloilla, sekä kahvin käsittelyn osalta. Eurooppaan saapuessaan paikallinen luomuvalvonnasta vastaava viranomainen tarkistaa tuotteiden laadun sekä dokumenttien oikeellisuuden. Suomessa valvova viranomainen on Ruokavirasto. Luomukahvin viljelyssä ei sallita lannoitteita tai kemiallisia torjuntaaineita. Luomukahvit ovat yleisesti kalliimpia kuin tavanomaiset kahvit.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Sidama Moredocofe

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,44  sis.alv

  Ethiopia Sidama Moredocofen vihreä luomulaatuinen raakapapu. Keskikokoinen Etiophilainen luomupapu. Kahvi on satokauden 2022/23 papua.

   

 • Alkuperämaakahvit

  Ethiopia sidamo luomu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 19,74  sis.alv

  Ethiopia Sidamo luomukahvi on kahvien klassikko. Luomukahvi Ethiopia Sidamo Moredocofen laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus.

  Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia mutta myös rypäleen viinimäisyyttä. Paahtoaste 3/5. Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2022/23 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa.

  Viljelyalue on Ethiopia, Sidamo ja tuottaja Moredocofe. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Hintalaatu tämä on suhteeltaan erinomainen luomu kahvi.

 • Alkuperämaakahvit

  Mexico Altura

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 19,74  sis.alv

  Mexico Altura Luomukahvi on pehmeä ja täyteläinen keskihapokas tumma paahtoinen kahvi (4/5), jossa maistuu hedelmäinen hapokkuus sekä mustikan, luumun ja suklaan pehmeys.

 • Alkuperämaakahvit

  Peru Papagayo luomu keskipaahto

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,53 18,95  sis.alv

  Peru Papagayo SHP EP grade1 luomu on luonteikas kahvi, jossa on mainio yhdistelmä greipin hapokkuutta ja pekaanipähkinän makeutta. Suutuntuma on tukeva, tasapainoinen ja pirteä.
  Peru Papagayo SHP EP grade1 luomukahvi on satokauden 2022 satoa ja se poimitaan käsin. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kahvi.

 • Kahvikauppa

  Peru Papagayo luomu raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,56  sis.alv

  Raaka kahvipapu Peru Papagayo on luomulaatuinen raakapapu. Nämä vihreät kahvipavut ovat vuoden 2022/23 satoa Andien vuoristosta. Osta Kahvipavut netistä ja paahda ne kotona!

 • Kahvikauppa

  Peru Papagayo luomu tummapaahto

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 18,95  sis.alv

  Peru Papagayo SHP EP grade1 luomu on luonteikas kahvi, jossa on mainio yhdistelmä greipin hapokkuutta ja pekaanipähkinän makeutta.

Shopping Cart
Scroll to Top