Kofeiiniton kahvi

Kofeiiniton kahvi eli decaf coffee saadaan aikaiseksi poistamalla teollisesti vihreästä raakapavusta kofeiini erilaisilla apuaineilla ja prosesseilla. Kofeiinista pystytään poistamaan yli 90%. Kofeiiniton kahvipapu on kooltaan suurempaa, väriltään tummempaa ja hinnaltaan kalliimpaa kuin tavallinen papu. Decaf kahvi sopii kofeiiniherkille tai iltakahviksi ennen nukkumaan menoa. Myös kahvin makuprofiili muuttu kofeiinin poiston aikana.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Alkuperämaakahvit

  Colombia Excelso Decaf kofeiiniton

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  11,32 20,96  sis.alv

  Colombia Excelso Decaf kofeiiniton kahvi on täyteläinen keskipaahdettu kahvi, joka on maultaan tasapainoinen ja aromiltaan rikas, makea kahvi. Kahvin hapokkuusaste on alhainen. Kahvin paahtoaste on keskipaahto. Colombia Excelso Decaf la Flaca kofeiiniton kahvi on uuden sadon 2023/24 kahvia. Kahvin sisältämästä kofeiinista on jäljellä vain noin 0,1%.

   

 • Kahvikauppa

  Colombia Excelso Decaf raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,56  sis.alv

  Colombia Excelso Decaf La Flaca on kofeiiniton raakapapu. Kofeiini poistetaan vihreästä paahtamattomasta pavusta, jonka jälkeen kofeiinia on jäljellä noin 0,1%.

  Kahvi on uudelta satokaudelta 23/24. Colombia Excelso Decaf kofeiiniton papu on kooltaan suurempaa ja väriltään tummempaa, kuin vastaava kofeiinia sisältävä papu.

Shopping Cart
Scroll to Top