Teenkaltaiset juomat

Yrttihaudukkeet ja hedelmähaudukkeet valmistetaan kuivatuista hedelmistä, marjoista, yrteistä ja kukista. Yrttihaudukkeet eivät sisällä teetä, mutta usein niitä kutsutaan hedelmä- tai yrttiteeksi. Rooibos tee on harhaanjohtava nimitys sillä se ei ole varsinaisesta teekasvista. Se on yrttitee, jota voidaan hauduttaa ja nauttia samalla tavoin kuin teetä.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Teenkaltaiset juomat

  Caipirinha hedelmähauduke

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  5,18 22,72  sis.alv

  Caipirinha helmähaudukkeessa maistuu rommi, omena, appelsiini, sitruunaruoho ja rommi aromi. Sekoitus ei sisällä alkoholia.
  Haudutettu juoma on vaaleankeltainen ja tuoksu houkutteleva.

  Haudutusaika 5-10 minuuttia, veden lämpötila 100 astetta, annostelu määrä 2 teelusikkaa/ kuppi tai 6-10 teelusikkaa per litra.

 • Teenkaltaiset juomat

  Cascara kuivattu kahvimarja

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  8,68 37,63  sis.alv

  <a href="https://teekeidas.fi/shop/teenkaltaiset-juomat/cascara/" Cascara kuivattu kahvimarja on teenomaista hedelmähauduketta.
  Sopii nautittavaksi kuumana tai kylmänä.

 • Teenkaltaiset juomat

  Ruusunmarja kuivattu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  3,42 14,82  sis.alv

  Kuivattua ruusunmarjan kuorta. Ruusunmarjaa käytetään yleisesti kaikkien teelaatujen maustamiseen, mutta erityisesti hedelmähaudukkeissa. Kuivatussa ruusunmarjassa on luontaisesti C-vitamiinia, noin 1800 mg per 100g kuivattua tuotetta. Lisäksi ruusunmarjassa on A ja E- vitamiineja ja se sisältää antioksidantteja. Ruusunmarjaa käytetään myös itsehoitolääkkeissä.

Shopping Cart
Scroll to Top