Kuukausitilaus

Kuukausitilaus sisältää valintasi mukaisesti joko teetä sekä kahvia tai molempia. Kuukausitilauksen peruminen on tehtävä viimeistään kaksi(2) viikkoa ennen irtisanomiskuukauden päättymistä, jolloin Oy Hottis Ltd palauttaa jäljellä olevan kk-tilauksen arvon täysimääräisenä käyttämättä jääneestä/ jääneistä kk-tilauksesta/tilauksista. Peruminen on tehtävä oheisella lomakkeella, täyttämällä pyydetyt tiedot ja lähettämällä lomakkeen.
Määräajan noudattamatta jättäminen siirtää perumista seuraavan kuukauteen, jolloin asiakkaalle lähetetään vielä kyseisen kuukauden kk-tilaus.Palautuksessa noudatamme tomitusehtojemme mukaisia yleisiä määräaikoja. Palautus maksetaan asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Emme hyväksy puhelimitse tehtyjä mahdollisia perumisilmoituksia tai ilmoituksia palautuksen pankkitilistä.
Peruutus lomake.

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Kuukausitilaus

  Kahvi ja tee

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  43,77  sis.alv

  Kerran kuukaudessa lähettävä yllätyspakkaus sisältää 1 x 500g alkuperäkahvi, 1 x250g kahvi, 1x 250g tee ja 1x 100g tee. Emme määrittele tarkkaa sisältöä koska jos tekisimme niin se ei olisi enää yllätys. Kaikki teet ja kahvit laadukkaita uusimman sadon tuotteita.

 • Kahvikauppa

  Kuukausitilaus kahvi

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  35,96  sis.alv

  Kuukauden kahvit. 4 x 250g tuoretta kahvia. 1 maustekahvi ja 2 alkuperäiskahvia ja 1 kahvisekoitus.

 • Kuukausitilaus

  Kuukausitilaus tee

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  18,42  sis.alv

  Kuukausitilaus teen toimituksessa on 4 x 100g laadukasta teetä. Pyrimme toimittamaan kyseisen ajankohdan tuotteita saatavuuden mukaan, joten saat joka kuukausitilaus teetä erilaaduilla.

Shopping Cart
Scroll to Top