Erikoistee

Erikoisteet ovat visuaalisesti kauniita teestä valmistettuja taideteoksia. Täysin käsityönä valmistettavia erikoislaatuja ovat perinteisesti saaneet valmistaa vain parhaimmat ja osaavimmat teemestarit.
Erikoisteen sisältä paljastuu usein joku kukka tai haudutettava tee muuttaa oleellisesti muotoaan.  Lisäksi teen muodolla on usein uskonnollista tai symbolista merkitystä. Erikoisteet kannattaa hauduttaa lasikannussa, jotta näkee niiden muodon muutoksen selkeästi. Yksi annos erikoisteetä riittää noin 1,5 litraan vettä.

Näytetään tulokset 1–9 / 11

 • Teekauppa

  Bottle Gourd Yin & Yang

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  27,98 126,23  sis.alv

  Bottle Gourd kukka tee Yin & Yang on kaunis mustamaton vihreä tee. Tee avautuu haudutettaessa ja sisältä paljastuu kukka.
  Bottle Gourd on parhaimpien teemestareiden käsityön tulos. Yin & Yang on taolaisen perinteen mukaan kaksi puolikasta tai toisiaan täydentäviä vastakohtia jotka muodostavat kokonaisuuden, harmonia ja tasapainon.

  Haudutus aika 3- 5 minuuttia. Lämpötila noin 80 astetta. Yksi tee kukka riittä noin 0,5 litraan.

 • Erikoistee

  China Pu Erh mini Toucha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  26,23  sis.alv

  China Pu Erh Toucha on perinteikäs tumma ja voimakas tee Yunnanin provinssista. Pu Erh tee valmistetaan vuosisatoja vanhan tavan mukaan. Täysin fermentoitunut tee kostutetaan ja annetaan fermentoitua uudestaan. Teestä muotoillaan mini Toucha kakku. Tee varastoidaan viileään maakellariin tai kaivetaan maahan jopa useiksi vuosiksi.

  Haudutettu tee on väriltään tumman punertava, ja Pu Erh teetä kutsutaankin, punaiseksi teeksi. Maku on intensiivisen voimakas, erittäin aromaattinen ja maanläheinen. Tiiviistä Toucha kakusta murretaan pieni pala hauduttamista varten. Haudutusaika vaikuttaa oleellisesti väriin ja teen voimakkuuteen. Tuote on pakattu 200g lahjapakkaukseen.

  Haudutusaika 1-5 minuuttia, veden lämpötila 100°C, annostus 1-2g per kuppi tai 1 mini Toucha / litra.

 • Erikoistee

  China Pu Erh Toucha 100g

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  11,32  sis.alv

  China Pu Erh Toucha on perinteikäs tumma ja voimakas tee Yunnanin provinssista. Pu Erh tee valmistetaan vuosisatoja vanhan tavan mukaan. Täysin fermentoitunut tee kostutetaan ja annetaan fermentoitua uudestaan. Teestä muotoillaan Toucha kakku.

  Tee varastoidaan viileään maakellariin tai kaivetaan maahan jopa useiksi vuosiksi. Tämä Pu Erh Toucha laadukas, noin 10 vuotta ikääntynyt Pu Erh. Haudutettu tee on väriltään tumman punertava, ja Pu Erh teetä kutsutaankin punaiseksi teeksi. Maku on intensiivisen voimakas, erittäin aromaattinen ja maanläheinen. Tiiviistä Toucha kakusta murretaan pieni pala hauduttamista varten. Haudutusaika vaikuttaa oleellisesti väriin ja teen voimakkuuteen.

  Haudutusaika 1-5 minuuttia, veden lämpötila 100°C, annostus 1-2g per kuppi tai 10g / litra.

 • Erikoistee

  Fortune Ball

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  27,98 126,23  sis.alv

  Fortune ball ennustuspallo on vihreästä teestä ja valkoisesta teestä puristettu teepallo. Yksi fortune ball riittää noin 1,5 litraan. Teestä puristettu ennustuspallo on parhaimpien teemestareiden käsityön tulos.

  Teepallon haudutus aika on 3 – 5 minuuttia lämpötila noin 80 astetta.

 • Teekauppa

  Huang Shan Mu Dan

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  27,98 126,23  sis.alv

  Huang Shan Mu Dan on käsin solmittu litteä vihreä teepallo, joka haudutettaessa avautuu pyöreäksi palloksi. Se on valmistettu täysin käsityönä vihreästä teestä.
  Huang Shan Mu Dan on parhaimpien teemestareiden käsityön tulos.

  Teen haudutus aika 3- 5 minuuttia lämpötila noin 80 astetta.Yksi tee pallo riittää noin 1,5 litraan.

 • Erikoistee

  Japan Gabalong

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  19,21 86,75  sis.alv

  Japan Gabalongia viljellään Shizuokan aluella Japanissa. Japan Gabalong on alkuaan japanilaisen teen tuotekehitysinstituutin kehittämä tuote. Gaba viittaa gamma aminohappoon, joka on hermostoa rauhoittava aine ja välittää hermosolulle käskyn vähentää tai lopettaa elimistön kannalta haitallinen toiminta. Long viittaa Oolong sanaan.

  Gabalong teetä on Japanissa käytetty esimerkiksi korkean verenpaineen hoidossa. Teen Gaba pitoisuutta saadaan nostettua lisäämällä teenlehtiin typpeä ja annetaan typen vaikuttaa alle vuorokauden. Gabalong on tummaa, isoa ja melko kapeaa teenlehteä. Haudutettuna juomana maku on rouhea, hallitseva ja omaa pitkän jälkimaun.

  Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelumäärä 1 teelusikka / kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.

 • Erikoistee

  Japan Kokeicha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  13,07 57,81  sis.alv

  Japan Kokeicha on hienoksi jauhetusta teepulverista puristamalla muotoiltua kuusenneulasta muistuttava noin 10 mm pitkä erikoinen tee. Tee on aromaattinen ja siitä jää mielyttävä, pehmeä jälkimaku. Haudutettu tee on vaalean keltainen.Maailman laajuinen kysyntä ylittää tarjonnan, joten sen saatavuus on melko rajattua.

  Haudutusaika 1-3 minuutia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.

 • Erikoistee

  Pagodi Ruusutemppeli

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  27,98 126,23  sis.alv

  Pagodi ruusutemppeli on käsin solmittu temppelin mallinen Pagodi vihreästä teestä.
  Yksi Pagodi ruusutemppeli riittää noin 0,8 litraan. Pagodi on parhaimpien teemestareiden käsityön tulos.

  Teen haudutus aika 4 – 8 minuuttia, lämpötila noin 80 astetta.

 • Erikoistee

  Tee sydän

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  27,98 126,23  sis.alv

  Tee sydän on vihreästä teestä ja ruusunterälehdistä puristettu tee.

  Yksi tee sydän riittää noin 1,5 litraan. Tee sydän on parhaimpien teemestareiden käsityön tulos.

  Teen haudutus aika 3- 5 minuuttia lämpötila noin 80 astetta.

Shopping Cart
Scroll to Top