Liikelahjat ja mainoslahjat

Hottis Ltd Liikelahjat on palvellut ammattitaidolla ja suurella sydämellä jo vuodesta 2001 toimittaen liikelahjoja niin pieniin kuin suuriinkin yrityksiin. Mainoslahjat ja liikelahjat helposti, asiantunteva palvelu auttaa löytämään juuri oikeat mainoslahjat tarpeisiinne!

Ortus kahvi ja tee sopivat mainiosti liikelahjoiksi ja mainoslahjoiksi. Valittavissasi on kymmeniä alkuperäiskahvilaatuja ja kahvisekoituksia, maustekahveja sekä satoja eri teelaatuja. Kaikki tuotteet ovat Oy Hottis Ltd:n omia tuotteita jotka toimitetaan nopeasti varastostamme Turusta.
Kahvi pakataan markkinoiden uusimpiin kahville suunniteltuihin uudelleen suljettaviin pusseihin, joissa on yksisuuntainen venttiili, jotta tuoreesta kahvista vapautuva hiilidioksidi pääsee pois pussista ja kahvin aromit säilyvät. Pussit pysyvät hyvin pystyssä, ovat sinetöityjä ja uudelleen suljettavia.

Käytettävissä olevat 250g pussimallit ovat joko levennetyllä pohjalla olevia ns. Box Bottom pusseja, joissa etiketin maksimi koko voi olla 90 x 100 m tai soikeapohjaisia, suurella etiketti pinnalla olevia Stand up pusseja, joissa etiketin maksimikoko voi olla 120 x 130 mm.
Saatavana on myös muita kokoja. Myös kirjeenä postitettavaksi sopiva 100g pussi, Stand up, eko ruskea.
250g Box Bottom pussien värit osalta ovat: valkoinen, musta, eko ruskea tai sesonkituotteena punainen. Pussi voi olla paperipintainen, matta tai kiiltävä.

Stand up pussien vakiovärit ovat musta, valkoinen ja ekoruskea, joko matta tai paperipintaisena.
Kahvi voi olla joko papuina, suodatinjauhettuna tai espresso jauhatuksella. Kahvin parasta ennen päiväys on 12 kuukautta ja toimitusaika noin viikko.

Teen osalta pakkaus on yleensä 100g tai 250g. Valittavana on useita värejä joko foliopintaisena 3-kerrospussina tai mattana, 2-kerrospussina. 100g pussin mitat ovat 7 x 21 x 4 cm (leveys x korkeus x syvyys). 250g pussin koko on 8 x 23 x 5 cm ((leveys x korkeus x syvyys). Etiketin koko on molemmissa 62 x 100 mm tai pienempi. Teen parasta ennen päiväys on 24 – 36 kuukautta ja toimitusaika noin viikko. Useita teelaatuja voidaan myös pakata 100g kirjeenä postitettavaan eko ruskeaan 100g stand up pussiin.

Eräkoko tuotteissa alkaen 50 kpl – tuhansia.
Etiketti räätälöidysti yrityksenne omalla logolla, väreillä ja haluamallanne mainosviestillä. Tai Ortuksen omalla etiketillä tai etikettipohjalla, johon on mahdollista saada mustalla yrityksenne logo.
Painatusta varten etikettiaineisto pdf-muodossa.
Myös suurien määrien toimitus postilla työntekijöiden kotisoitteisiin on mahdollinen. Postitusta varten tarvitsemme Excel-tiedoston, jossa nimi, osoite, postinumero ja matkapuhelinnumero. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.
Hinnat alkaen 4€ (ALV 0%) etiketistä, tuotteesta ja eräkoosta riippuen. Tuotteiden valinnassa ja etiketin suunnittelussa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous.

Shopping Cart
Scroll to Top