Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Oy Hottis Ltd:n verkkokauppaa osoitteessa www.teekeidas.fi. Tilatessaan tuotteita Oy Hottis Ltd:n verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Oy Hottis Ltd:n yhteystiedot ovat seuraavat:

Oy Hottis Ltd (Y-tunnus: 1707692-5)
Untolankatu 6
20300 Turku

Puh. 0207 301 890
Sähköposti: asiakaspalvelu@teekeidas.fi

Asiointi verkkokaupassa

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Oy Hottis Ltd:n omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Oy Hottis Ltd:n etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Maksutavat

Maksaminen tapahtuu Paytrail –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla.

Oy Hottis Ltd:n verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Oy Hottis Ltd:n varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa.

Toimitus- ja käsittelykulut ovat kotimaan toimituksissa valituntoimituksen mukaiset tilausta kohden. Kulut näkyvät ostoskorissa.

Mikäli tuotteet toimitetaan EU:n ulkopuolelle, on käyttäjä vastuussa mahdollisista tullaus-, tuonti- tai muista maksuista. Tullauskäytännöt vaihtelevat maittain. Lisätietoja saat paikallisesta tullipisteestä. Mikäli tuote pitää tullata, on tilaaja vastuussa kaikista siihen liittyvistä kuluista sekä ymmärtää, että tullaus voi aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

Toimitusaika

Oy Hottis Ltd:n käsittelee saapuneet tilaukset kahden (2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. Kotimaan toimituksiin valittavissa olevat toimitustavat ovat:

DB Schenker
Matkahuolto
Posti

Kun Oy Hottis Ltd postittaa tilauksen, Tilaaja saa tilauksen yhteydessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen linkin tilauksen kulun seuraamista varten.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Oy Hottis Ltd:n asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Oy Hottis Ltd varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Oy Hottis Ltd:n asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@teekeidas.fi tai puh. 0207 301 890.

Oy Hottis Ltd pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Takuu

Kaikilla Oy Hottis Ltd:n tuotteilla on takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneet tuotteiden huolimattomasta hoidosta. Takuu ei koske elintarvikkeita.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Oy Hottis Ltd:n asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Oy Hottis Ltd palauttaa perutun tilauksen maksun 30 arkipäivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti. Palautusoikeus ei myöskään koske sivustolla tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita, eikä elintarvikkeita.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa

(i)tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Oy Hottis Ltd:n asiakaspalveluun asiakaspalvelu@teekeidas.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Oy Hottis Ltd:n palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

(ii)tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa.

(iii)tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

Tuote tulee palauttaa Oy Hottis Ltd:n mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Oy Hottis Ltd hyvittää tilaajalle palautuksesta aiheutuneet kulut samalla kun maksaa palautettavan tuotteen hinnan takaisin tilaajalle. Hyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Oy Hottis Ltd:lle ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta Oy Hottis Ltd:n.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Oy Hottis Ltd:n asiakaspalveluun heti kun vika on huomattu. Oy Hottis Ltd pyrkii korvaamaan viallisen tuotteen uudella, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, Oy Hottis Ltd hyvittää tilaajalle maksetun summan pitäen sisällään tuotteen hinnan ja toimituskulut. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun vika on todennettu. Tilaajan on suositeltavaa olla yhteydessä Oy Hottis Ltd:n asiakaspalveluun toivoessaan tarkempia ohjeita asiasta.

Ehtojen muuttaminen

Oy Hottis Ltd varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Mikäli ehtoja muutetaan, Oy Hottis Ltd ilmoittaa muutoksesta verkkokaupan sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu verkkokaupan etusivulla.

Ylivoimainen este

Oy Hottis Ltd ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Oy Hottis Ltd ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Sovellettava laki ja mahdolliset riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Turun käräjäoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Shopping Cart
Scroll to Top