Kahvipavut netistä

Näytetään tulokset 1–9 / 13

 • Kahvikauppa

  Brazil Santos Aquarela

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,21 16,58  sis.alv

  Brazil Santos Aquarela Fine Cup on hedelmäinen, hieman makea ja hapokkuudeltaan mieto kahvi. Kahvin paahtoaste on keskipaahto, 2/5.

 • Kahvikauppa

  Brazil Santos Dulce raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  7,81  sis.alv

  Brazil Santos Dulce  Fine Cup on oivallinen yleiskahvi, jonka paahtaminen onnistuu kotonakin. Paahtoaste voi olla vaalea tai jopa espresso. Kahvi on silti hyvää ja juotavaa.

  Sadon 23/24 kahvia.

  Pakkaus 500g

 • Etiophia Sidama
  Kahvikauppa

  Ethiopia sidamo

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,65 17,46  sis.alv

  Ethiopia sidamo on Ethiopia Sidama Farmersin laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu. Voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus. Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia. Paahtoaste 3/5.

  Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2021/22 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa. Viljelyalue on Ethiopia Sidama ja tuottajat ovat alueen viljelijät. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom. Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen valinta, kahvien klassikko.

 • Kahvikauppa

  Ethiopia sidamo luomu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 19,74  sis.alv

  Ethiopia Sidamo luomukahvi on kahvien klassikko. Luomukahvi Ethiopia Sidamo Moredocofen laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus.

  Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia mutta myös rypäleen viinimäisyyttä. Paahtoaste 3/5. Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2022/23 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa.

  Viljelyalue on Ethiopia, Sidamo ja tuottaja Moredocofe. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Hintalaatu tämä on suhteeltaan erinomainen luomu kahvi.

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Yirgacheffe

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,53 18,95  sis.alv

  Tämä on keskipaahtoinen ja aromikas kahvi on Ethiopia Yirgacheffen alueelta. Paahtoaste on 2/5. Voimakkuus ja happamuus ovat hyvin tasapainossa, kahvi on happamuudeltaan keskihapokas ja maultaan monivaiheisen vivahteikas. Maussa tuntuu tummaa herukkaa ja viinimäisyyttä, mutta pitkä suututuma on makeahko.

  Kahvi on satokauden 2022/23 kahvia, joka kerätää heinä-joulukuussa. Sato kerätään käsin ja prosessointitapa on natural ja kuivaus aurinkokuivaus.

  Viljelyalue on Ethiopia, Yirgacheffe, maan eteläisin Provinssi ja tuottaja Bagersh. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m  meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Kahvi on erinomaisen aromikas valinta.

 • Kahvikauppa

  Etiopia Djimmah Mocha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  11,40 20,53  sis.alv

  Kahvin suutuntuma on kermaisen täyteläinen ja voimakas. Etiopia Djimmah Mohca edustaa vanhaa perinteistä Arabica kahvia.

 • Kahvikauppa

  Etiopia Sidama Moredocofe

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,44  sis.alv

  Etiopia Sidama Moredocofen vihreä luomulaatuinen raakapapu. Keskikokoinen Etiopilainen luomupapu. Kahvi on satokauden 2023/24 papua.

   

 • Kahvikauppa

  Etiopia Sidamo Raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,56  sis.alv

  Etiopia Sidamo Heirloom vihreä raakapapu. Keskikokoinen Etiopialainen raakapapu. Kahvi on satokauden 2023/24 papua.

   

 • Kahvikauppa

  Kenya AA Plus Josra

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  12,28 22,11  sis.alv

  Kenya AA Plus Josra on hedelmäinen ja tukeva kahvia Keniasta. Kahvin paahtoaste on vaalea, 2-/5. Kahvi on satokauden 2021/22 kahvia, jonka tuottaja on Josran Co-operatiivi Merun alueelta Mount Kenya rinteiltä noin 2000 metrin korkeudesta.

  Melko vaaleapaahtoinen ja täyteläinen kahvi Kenian vuoristosta. Parasta on Kenya AA Plus Josra-papua. Kahvissa on oiva tasapaino pavun hentoisen sitruksen ja makeuden välillä.

  Kahvi poimitaan ja lajitellaan käsin. Lajikkeina ovat SL 28 ja Ruiru 11. Kahvin prosessointitapa on fully washed, jonka jälkeen papujen kuivatus tapahtuu auringossa pedeillä. 1.satokausi on huhti – marraskuu, jolloin poimitaan noin 60% kokonaissadosta, ja 2. satokausi joulukuu – heinäkuu, jonka aikana kerätään noin 40%.
  Kenya AA Plus Josran suutuntuma on hedelmäinen, jossa tuntuu lievä sitruunan maku. Maku on pitkä ja tasapainoisen.

Shopping Cart
Scroll to Top