Kahvipavut netistä

Näytetään tulokset 1–9 / 13

 • Kahvikauppa

  Brazil Santos Aquarela

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,21 16,58  sis.alv

  Brazil Santos Aquarela Fine Cup on hedelmäinen, hieman makea ja hapokkuudeltaan mieto kahvi. Kahvin paahtoaste on keskipaahto, 2/5.

 • Kahvikauppa

  Brazil Santos Dulce raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  7,81  sis.alv

  Brazil Santos Dulce  Fine Cup on oivallinen yleiskahvi, jonka paahtaminen onnistuu kotonakin. Paahtoaste voi olla vaalea tai jopa espresso. Kahvi on silti hyvää ja juotavaa.

  Sadon 22/23 kahvia.

  Pakkaus 500g

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Djimmah Mocha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  11,40 20,53  sis.alv

  Kahvin suutuntuma on kermaisen täyteläinen ja voimakas. Djimmah Mohca edustaa vanhaa perinteistä Arabica kahvia.

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Sidama Moredocofe

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,44  sis.alv

  Ethiopia Sidama Moredocofen vihreä luomulaatuinen raakapapu. Keskikokoinen Etiophilainen luomupapu. Kahvi on satokauden 2022/23 papua.

   

 • Alkuperämaakahvit

  Ethiopia sidamo

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,65 17,46  sis.alv

  Ethiopia sidamo on Ethiopia Sidama Farmersin laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu. Voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus. Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia. Paahtoaste 3/5.

  Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2021/22 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa. Viljelyalue on Ethiopia Sidama ja tuottajat ovat alueen viljelijät. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom. Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen valinta, kahvien klassikko.

 • Kahvikauppa

  Ethiopia sidamo luomu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 19,74  sis.alv

  Ethiopia Sidamo luomukahvi on kahvien klassikko. Luomukahvi Ethiopia Sidamo Moredocofen laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus.

  Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia mutta myös rypäleen viinimäisyyttä. Paahtoaste 3/5. Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2022/23 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa.

  Viljelyalue on Ethiopia, Sidamo ja tuottaja Moredocofe. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Hintalaatu tämä on suhteeltaan erinomainen luomu kahvi.

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Sidamo Raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  9,56  sis.alv

  Ethiopia Sidamo Heirloom vihreä raakapapu. Keskikokoinen Etiopialainen raakapapu. Kahvi on satokauden 2022/23 papua.

   

 • Kahvikauppa

  Ethiopia Yirgacheffe

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,53 18,95  sis.alv

  Tämä on keskipaahtoinen ja aromikas kahvi on Ethiopia Yirgacheffen alueelta. Paahtoaste on 2/5. Voimakkuus ja happamuus ovat hyvin tasapainossa, kahvi on happamuudeltaan keskihapokas ja maultaan monivaiheisen vivahteikas. Maussa tuntuu tummaa herukkaa ja viinimäisyyttä, mutta pitkä suututuma on makeahko.

  Kahvi on satokauden 2022/23 kahvia, joka kerätää heinä-joulukuussa. Sato kerätään käsin ja prosessointitapa on natural ja kuivaus aurinkokuivaus.

  Viljelyalue on Ethiopia, Yirgacheffe, maan eteläisin Provinssi ja tuottaja Bagersh. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m  meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Kahvi on erinomaisen aromikas valinta.

 • Kahvikauppa

  India Monsooned Malabar Raakapapu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  7,81  sis.alv

  India Monsooned Malabar Aspinwal Arabica vihreä raakapapu. Kahvi on sadekauden 2022 jälkeistä satoa. Erittäin vähähappoinen kahvi, jossa tuntuu setripuu ja tupakka.

Shopping Cart
Scroll to Top