vihreää teetä

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Teekauppa

  Gruusia OP

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,44 48,16  sis.alv

  Gruusia OP vihreä tee kasvaa Mustanmeren rannalla, lähellä Mtiralan luonnonpuistoa. Harvinaisen vihreän Gruusia OP:n satokausi on melko lyhyt, toukokuun puolivälistä kesän alkuun, joka jälkeen kerään mustaan teehen käytettävää satoa.

  Kasvatus perustuu kiinalaiseen teenviljely perinteeseen. Tee on melko suurta ja kirteistä ja väriltään agavekasvin vihreää.
  Maku on aromikas, pehmeä ja tuo mieleen tuoreen ruohon. Haudeutettu tee on väriltään kelta-vihreä, väriltään ananakseen vivahtava.

  Haudutusaika 2-3 minuuttia, veden lämpötila 80-85 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.

 • Luomutee

  Japan Sencha luomu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  7,81 35,00  sis.alv

  Luomu Japan Sencha tulee sertifioidulta tuotanto-alueelta: Makigaya, Aoi-Ku, Japanin Shizuokan prefektuurista,joka sijatsee Honshun saarella. Luomu Japan Sencha on syksyn parasta satoa ja teetä pidetään hinta-laatusuhteeltaan yhtenä Japanin parhaista.
  Satoa saadaan myyntiin yleensä lokakuun aikana, aluksi pääosin vain lähimaakuntiin ja yleensä Japaniin.
  Lehti on väriltään melko tumma, kauniin tumman oliivin värinen ja valmiina juomana vaalean vihreä. Maku on melko mieto, mutta hyvin aromikas. Lisäksi teessä voi tuntea hentoa makeutta.

  Kevyt rullaus tekee lehdestä melko hauraan ja helposti rikkoutuvan.

  Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.

 • Luomutee

  Japan Tamrayokucha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  14,82 66,58  sis.alv

  Japan Tamrayokucha luomu vihreä tee tuotetaan Kyushun saarella Miyazakin Prefektuurissa. Harvinaista luomu Tamrayokuchaa tuotetaan vuosittain vain pieniä määriä.
  Teen nimi tulee sanoista tama= jalokivi ryoku= vihreä ja cha =tee. Tee on väriltään keskivihreää ja muistuttaa malliltaan vähän karkeaa Chun Meeta, jonka sanotaan muistuttavan naisen kulmakarvaa. Tuoksu on hedelmäisen ruohoinen, jossa aistii häivähdyksen limeä. Haudutettu tee on maultaan moninainen: pehmeä, lievästi pähkinäinen ja tuo pienen pinaatin häivähdyksen jälkimakuun.

  Tamrayokuchan miellyttävä ja helppo maku suosii myös vihreän teen uusia käyttäjiä tutustumaan vihreän teen laajaan tarjontaan.

  Haudutusaika 1-3 minuuttia, veden lämpötila 75-80 astetta, annostelu määrä 1 teelusikka/ kuppi tai 4-5 teelusikkaa per litra.

 • Teekauppa

  Kombucha Sencha

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  4,30 19,21  sis.alv


  Kombucha Sencha. Kiinalaista vihreää Sencha teetä, kombucha sienestä valmistettua pulveria, joka liukenee veteen teetä haudutettaessa, ja luumua.

 • Erikoistee

  Teetiili

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  149,04  sis.alv

  Teetiili on vihreästä teestä puristettu taulu, paino 1134g. Vanhan perinteen mukaan ennen Foinikialaisten keksimää rahaa vaihdon välineenä, maksettiin teellä. Puristetusta tiiviistä vihreästä teestä murrettiin tarvittava pala maksuksi tavaroista tai palvelusta.

Shopping Cart
Scroll to Top