laadukas kahvi

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Kahvikauppa

  Ethiopia sidamo luomu

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  10,96 19,74  sis.alv

  Ethiopia Sidamo luomukahvi on kahvien klassikko. Luomukahvi Ethiopia Sidamo Moredocofen laadukas grade 2 laatua oleva Arabica papu voimakas, melko hapokas mutta hyvin tasapainoinen kahvi. Kahvissa tuntuu kukkamaisuus, sitruuna sekä pitkään suussa tuntuva makeus.

  Kahvissa on havaittavissa myös etenkin teestä tuttua bergamonttia mutta myös rypäleen viinimäisyyttä. Paahtoaste 3/5. Sato kerätään käsin ja prosessointi tapahtuu pesemällä, fully washed. Kahvi on satokauden 2022/23 satoa, joka kerätään heinä-joulukuussa.

  Viljelyalue on Ethiopia, Sidamo ja tuottaja Moredocofe. Kasvatuskorkeus on 1500- 2000m meren pinnan yläpuolella. Lajike on Heirloom.  Hintalaatu tämä on suhteeltaan erinomainen luomu kahvi.

 • Kahvikauppa

  Kenya AA Plus Josra

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  12,28 22,11  sis.alv

  Kenya AA Plus Josra on hedelmäinen ja tukeva kahvia Keniasta. Kahvin paahtoaste on vaalea, 2-/5. Kahvi on satokauden 2021/22 kahvia, jonka tuottaja on Josran Co-operatiivi Merun alueelta Mount Kenya rinteiltä noin 2000 metrin korkeudesta.

  Melko vaaleapaahtoinen ja täyteläinen kahvi Kenian vuoristosta. Parasta on Kenya AA Plus Josra-papua. Kahvissa on oiva tasapaino pavun hentoisen sitruksen ja makeuden välillä.

  Kahvi poimitaan ja lajitellaan käsin. Lajikkeina ovat SL 28 ja Ruiru 11. Kahvin prosessointitapa on fully washed, jonka jälkeen papujen kuivatus tapahtuu auringossa pedeillä. 1.satokausi on huhti – marraskuu, jolloin poimitaan noin 60% kokonaissadosta, ja 2. satokausi joulukuu – heinäkuu, jonka aikana kerätään noin 40%.
  Kenya AA Plus Josran suutuntuma on hedelmäinen, jossa tuntuu lievä sitruunan maku. Maku on pitkä ja tasapainoisen.

Shopping Cart
Scroll to Top