kenialainen kahvi

Näytetään ainoa tulos

  • Alkuperämaakahvit

    Kenya AA Plus Josra

    Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
    12,28 22,11  sis.alv

    Kenya AA Plus Josra on hedelmäinen ja tukeva kahvia Keniasta. Kahvin paahtoaste on vaalea, 2-/5. Kahvi on satokauden 2021/22 kahvia, jonka tuottaja on Josran Co-operatiivi Merun alueelta Mount Kenya rinteiltä noin 2000 metrin korkeudesta.

    Melko vaaleapaahtoinen ja täyteläinen kahvi Kenian vuoristosta. Parasta on Kenya AA Plus Josra-papua. Kahvissa on oiva tasapaino pavun hentoisen sitruksen ja makeuden välillä.

    Kahvi poimitaan ja lajitellaan käsin. Lajikkeina ovat SL 28 ja Ruiru 11. Kahvin prosessointitapa on fully washed, jonka jälkeen papujen kuivatus tapahtuu auringossa pedeillä. 1.satokausi on huhti – marraskuu, jolloin poimitaan noin 60% kokonaissadosta, ja 2. satokausi joulukuu – heinäkuu, jonka aikana kerätään noin 40%.
    Kenya AA Plus Josran suutuntuma on hedelmäinen, jossa tuntuu lievä sitruunan maku. Maku on pitkä ja tasapainoisen.

Shopping Cart
Scroll to Top